“Artık İyi Oynayıp, Kaybetmekten Yorulduk”

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi evinde ağırladığı Kardemir Karabükspor’u Sneijder’in ayağından bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

SPOR 20.10.2013 13:16:15 0
“Artık İyi Oynayıp, Kaybetmekten Yorulduk”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kazanmak için oynadıklarını ifade ederek, “Galatasaray hep kazanmaya oynayan büyük bir kulüp. Bazen sonuçlar istediğiniz gibi olmayabilir ama önemli olan varılacak son nokta” dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi`nde Kopenhag`la yapacakları maça da değinen İtalyan teknik adam, “Üç günde bir maç yapan takımlar için milli takımdan dönen oyuncuların yorgun olması önemli bir faktör. Şimdi toparlanmaları için yeterli zaman var. Son antrenmanımızda hangi oyuncumuzun daha iyi durumda ve dinç olduğuna bakacağız' şeklinde konuştu.
Zamana ihtiyaçları olduğunu aktaran Mancini, “Bu maç için tam takım olarak sadece dün çalışabildik. Zamana ihtiyacımız var. Elimde sihirli bir değnek yok. Zamanla ve çalışmayla daha iyi duruma geleceğiz” diye konuştu.
Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera ise zor bir maç olduğunu dile getirerek, “Çünkü bize hep zorluk çıkaran bir takım. Geçen sezon bizi yenmişlerdi. Uzun bir aradan sonra galip gelmek bizim için önemliydi. Şimdi çarşamba günü yapacağımız önemli Kopenhag maçı var” dedi.
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu da İtalyan teknik adam Mancini`nin sistemine uyum sağlamaya çalıştıklarını aktararak, “Her hocanın kendisine göre sistemi vardır ve her hoca kendi sistemini oynatmaya çalışır. Biz de antrenmanlarımızda bunun üzerine çalışmalar yapıyoruz. Elimizden geldiğince kendimizi geliştirmeye ve bunu sahaya yansıtmaya çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, istedikleri gibi bir oyun sergilediklerine değinerek, “Gol pozisyonlarına girdik. 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularım elinden gelen mücadeleyi yaptılar ve söylediklerimizi harfiyen yerine getirdiler. Artık iyi oynayıp, kaybetmekten yorulduk. Galatasaray`ı da galibiyetten dolayı tebrik ediyorum ve Avrupa maçlarında da başarılar diliyorum” dedi.
Kardemir Karabükspor kalecisi Waterman de iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.
Kardemir Karabüksporlu futbolcu Lua Lua ise hakeme sitem ederek, “Çok üzgünüz. Bu mağlubiyeti hak etmedik. 10 kişi kaldık; ama buna rağmen çok iyi oynadık. Hakem kötü bir yönetim ortaya koydu. Takımımla da gurur duydum. Son kez üzgün olduğumuzu söylemek istiyorum” şeklinde konuştu


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °